Skip to content
Het grootste kwaliteitsassortiment van Nederland! Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt!

Nog maar 7.373.092 seconden…

Over 86 dagen ofwel 7.373.092 seconden is de dag der dagen eindelijk daar: 31 december! Het hele jaar zijn wij druk bezig geweest om de beste nieuwe artikelen uit te zoeken en nieuwe acties te bedenken om ook dit vuurwerkseizoen er weer een feestje van te maken. Maar hoe ziet dat er dan uit achter de schermen?

1 januari 2018. We worden wakker met een grote glimlach op ons gezicht: wat was het weer een feestje de afgelopen dagen! Het werken in een vuurwerkwinkel betekent lange dagen, maar deze dagen zijn altijd een feestje met onze collega’s en klanten. En dan eindelijk DE avond: prachtige nieuwe en bestaande vuurwerkartikelen gezien, oliebollen gegeten, geproost met champagne en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Maar aan al het moois komt een eind en helaas mogen we hierna onze geliefde winkel weer afbouwen. Ook moet het niet verkochte vuurwerk geïnventariseerd en opgeruimd worden, en onze feestelijke afhaaltent afgebroken worden. De dagen van afscheid duren echter niet lang, aangezien de evaluatiegesprekken met onze Vuurwerkbunker vestigingen en met leveranciers weer op de planning staan, waarin het nieuwe jaar met een nieuwe jaarwisseling uiteraard centraal staat.

De nieuwe bestellingen gaan al vroeg in het jaar de deur uit, door de ontwikkelingen in de Chinese economie en het beleid omtrent vuurwerkfabrieken wordt het namelijk steeds belangrijker er op tijd bij te zijn zodat al het vuurwerk in december ook echt Nederland binnen is. Door ongelukken en onvoorziene weersomstandigheden komt het zo nu en dan voor dat een container later binnenkomt, wat erg vervelend is voor de klant die juist net deze artikelen besteld had. Om dit te voorkomen en zo min mogelijk alternatieven uit te hoeven leveren gaan we dus vroeg met onze leveranciers om tafel.

Ieder jaar proberen we voor de zomer al een compleet plaatje te hebben: welke nieuwe producten in ons assortiment komen, wat voor acties we gaan doen, komen er nieuwe leveranciers of vestigingen bij en hoe richten we de marketing in. In de zomer staan vaak (internationale) vuurwerkshows op de planning, want ook buiten de vuurwerkverkoop kunnen we er geen genoeg van krijgen! Na een mooie zomer breekt september aan en is begint het te kriebelen… het najaar is eindelijk aangebroken.

We zijn druk bezig met het vernieuwen van de website en de webshops en verwachten deze 1 november te openen. Kun je niet meer zolang wachten? Neem dan een kijkje in de webshops van Pijnacker en Zoetermeer voor Zena vuurwerk en de webshop van IJsselstein voor RedWire vuurwerk, want deze zijn al wel geopend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *