Ga naar hoofdinhoud
Het grootste kwaliteitsassortiment van Nederland! Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt!

Nieuwe vestiging!

BIG NEWS! In 2016 startten wij met Vuurwerkbunker.nl bij de Intratuin vestigingen Pijnacker en Zoetermeer. Vorig jaar breidden wij uit naar de provincie Utrecht: en dit jaar komt daar een tweede vestiging bij! We verwelkomen Intratuin Leidsche Rijn vanaf dit jaar ook bij ons team.

Intratuin Leidsche Rijn is al jaren een vertrouwd adres in deze regio voor de verkoop van vuurwerk. Elk jaar maken ze er een feestje van: van kortingsacties bij de wasstraat vorig jaar tot elk jaar opnieuw het Rad van Vuurwerk, inclusief presentator! De winkel was al top, maar vanaf dit jaar is er dus ook een grote uitbreiding in het assortiment. Naast het basisassortiment van Intratuin zullen ook de topproducten van maar liefst drie nieuwe leveranciers gevoerd worden, namelijk van Evolution Fireworks, Pangu Fireworks en Wolff Vuurwerk. Ook de Vuurwerkbunker Specials – de Straatbazen pakketten en vanaf dit jaar nog en andere verrassing – kunnen hier besteld worden.

We heten Intratuin Leidsche Rijn van harte welkom in het Vuurwerkbunker.nl – team, en gaan er met zijn allen weer een prachtig jaar van maken! Vanaf 1 november gaan de webshops online en kun je ons top assortiment bewonderen in alle webshops.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *